E-Label

eLabEL combineert innovatie en onderzoek

De toekomst van de eerstelijnszorg volgens eLabEL: gezondheidszorg ondersteund door technologie die het mogelijk maakt om patiënten beter en intensiever van dienst te zijn, gepaard met een reductie in werklast van de zorgverleners.
De verschillende technologieën moeten hierbij naadloos op elkaar aansluiten, eenvoudig zijn in het gebruik en hun samensmelting moet van toegevoegde waarde zijn voor de zorgverleners en patiënten. 
De basis hiervoor is bestaande technologie. Deze zal leiden tot een grote innovatie binnen de eerstelijnszorg, maar deze innovatie kan alleen ontstaan als bedrijven, zorgverleners, kennisinstellingen en koepels de handen ineenslaan. “Door Health ben ik in staat om betere zorg te verlenen aan onze patiënten én efficiënter te werken.”
Loes praktijkondersteuner
“Ik heb nu veel laagdrempeliger en sneller contact met de patiënt als het gaat om eenvoudige vragen. De patiënt stelt de vragen wanneer het hem of haar uitkomt en ik kan ze op mijn tijd beantwoorden”
Marleen huisarts
“Ik heb Astma. Vroeger was ik steeds aan het tobben: ‘moet ik nu wel of niet de huisarts bellen’. Nu helpt eHealth me daarbij.
Nathan fysiotherapeut:
“Meneer van H. houdt op zijn tablet bij hoe zijn oefeningen gaan. Daardoor kan ik gerichter behandelen.”

Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van Huisartsen Noorderhaven:

Inschrijven